×

ΕΣΠΑ

ΤΡΟΠΟΣ - ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων που αφορούν στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα προσφέρονται από τη VENER AE εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και διεκπεραιώνονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής εντός 3-4 εργάσιμων ημερών, εφόσον το προϊόν είναι άμεσα διαθέσιμο και είναι κατόπιν παραγγελίας.

Για τις παραδόσεις σε χώρες εκτός Ελλάδος οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

  • Για αγορές άνω των 150€ τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.

  • Για αγορές κάτω των 150€ η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 12€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%) για την απλή αποστολή (6-7 ημέρες) και 18€ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%) για την ταχεία αποστολή (2-3 μέρες).

Τo www.vener.gr συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρίες ταχυμεταφοράς (courier) ώστε να παραδίδονται τα προϊόντα ασφαλώς και μέσα στο χρόνο που ορίστηκε. Σε περίπτωση καθυστέρησης παράδοσης της παραγγελίας για λόγους που δεν αφορούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας VENER, το www.vener.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή η επεξεργασία γίνεται αυθημερόν (09:00-14:00). Για όσες παραγγελίες ληφθούν μετά το πέρας των 14:00 η επεξεργασία θα υλοποιείται την επομένη. Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο & Κυριακή η επεξεργασία θα γίνεται Δευτέρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.